مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است تحویل دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا به تل‌آویو مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود حضور «پاپ فرانسیس» با ویلچر در مراسم کلیسای واتیکان نتانیاهو: هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک فاجعه می‌آفریند رئیس‌جمهور از دستاورد کمیته ملی پارالمپیک در توسعه ورزش زنان تقدیر کرد سازمان همکاری اسلامی خواستار تحقیق درمورد جنایت اسرائیل علیه امدادگران در غزه شد پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد نخعی‌راد: نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم
سرخط خبرها

حضور گسترده چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها بیانگر اراده انتخاباتی آن‌ها است

  • کد خبر: ۶۱۷۶۲
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
حضور گسترده چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها بیانگر اراده انتخاباتی آن‌ها است
در شرایطی که نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به دلیل شرایط اقتصادی، در نظر اصولگرایان به معنای شانس بیشتر پیروزی آنان است، به نظر نمی‌رسد که اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ ناامید باشند و به راحتی از کارزار پیش رو کنار بروند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به دلیل شرایط اقتصادی، در نظر اصولگرایان به معنای شانس بیشتر پیروزی آنان است، به نظر نمی‌رسد که اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ ناامید باشند و به راحتی از کارزار پیش رو کنار بروند. حضور مستمر چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها و خطاب قرار دادن جامعه و بخش‌هایی از حاکمیت، مؤید همین نکته است.
 
اصلاح طلبان در شرایط کنونی در حال بررسی چگونگی حضور قدرتمندتر در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب نامزدی واحد با وجاهت اجتماعی خوب هستند. این عزم جدی اصلاح طلبان برای شرکت در انتخابات سبب شده است چهره‌های این جریان به ایده پردازی درباره چرایی و چگونگی حضور در انتخابات، انتخاب نامزد اصلح و تعامل با بخش‌های مختلف جامعه بپردازند و نظرات خود را تئوریزه کنند.


کسب قدرت اصلاح طلبان برای بازگرداندن حق مشارکت در تعیین سرنوشت مردم است

سهیلا جلودارزاده، عضو فراکسیون امید در مجلس دهم، در گفتگو با «برنا» دراین باره که اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات۱۴۰۰ یا رد صلاحیت نامزد مطلوبشان چه شرایطی پیدا می‌کنند، گفت: «امیدوارم به این مسائل نرسد، ولیکن در آن زمان هم شرایط نسبت به شرایط فعلی تفاوتی نخواهد کرد، فقط اینکه آگاهی مردم بیشتر می‌شود و خودشان شرایط را مقایسه می‌کنند.» وی همچنین در پاسخ به اینکه اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات باید به جامعه برگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، گفت: «فرقی نمی‌کند؛ اصلاح طلبان همیشه در جامعه بوده اند. اینکه برای کسب قدرت تلاش می‌کنند برای این است که بتوانند حق مشارکت در تعیین سرنوشت مردم را برگردانند.»


گفتمان اصلاح طلب در مقایسه با اصولگرایی جذابیت‌هایی دارد

جلال میرزایی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در پاسخ به این سؤال که اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات باید به جامعه بازگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، به «برنا» گفت: «امیدوارم اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو موفق شوند. این شیوه خوشایند نیست که ما از الان درباره شکست در رقابتی صحبت کنیم که هنوز به آن ورود نکرده ایم و هنوز رأی گیری نشده و تا انتخابات سه ماه مانده است.
 
تجربه ثابت کرده است جریان اصولگرا برنامه‌ای برای اداره کشور ندارد و این نگرانی جدی وجود دارد که این مسئله از این بدتر شود.» وی همچنین درباره استقبال جوانان از گفتمان اصلاح طلبی گفت: «این گفتمان با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور کمی تضعیف شده، اما اینکه در مقایسه با گفتمان اصولگرایی در چه وضعیتی است، به نظر من هنوز این گفتمان جذابیت‌هایی دارد. باید ببینیم در این سه ماه چه اتفاقاتی می‌افتد و درباره ابهامات، تردید‌ها و تخریب‌ها تا چه میزان می‌توان پاسخ‌های قانع کننده‌ای ارائه کرد.»


نامزد اصلاحات باید سابقه دفاع از حق مردم را داشته باشد

جلال جلالی زاده، فعال سیاسی اصلاح طلب، در ارزیابی خود از نامزد‌های مطرح شده جریان اصلاحات، به «ایسنا» گفت: «نظر دادن دراین باره خیلی سخت است؛ زیرا هر نامزد دارای ویژگی‌های خاص خود است، ولی باید براساس نظرسنجی‌ها پایگاه رأی و جایگاه مردمی هر کاندیدا را ارزیابی کرد؛ زیرا معرفی هر فرد ازسوی جریان اصلاحات موجب رأی آوردن آن فرد نخواهد شد. شاید اصلاح طلبان نتوانند نامزدی جامع الشرایط معرفی کنند و درنتیجه دچار شکست شوند.»
 
وی افزود: «درمجموع من معتقدم افرادی که تاکنون معرفی شده اند در مقایسه با اصلاح طلبانی که سمت دولتی ندارند، شاید همه ویژگی‌هایی که نام بردم ازجمله سابقه دفاع از مردم را نداشته باشند. بااین حال پس از انجام نظرسنجی‌ها و بررسی‌های لازم، اگر اصلاح طلبان بر یک شخص اجماع کردند، باید بر ویژگی‌ها و امتیاز‌هایی تکیه کنند که برای مردم پذیرفتنی باشد؛ زیرا در این دوره از انتخابات این گونه نیست که مردم به هر کس که اصلاح طلبان معرفی کرده اند، رأی دهند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->