فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان سخنرانی رئیس جمهور در آیین بزرگداشت روز فناوری فضایی | پزشکیان: آینده از آن کسانی است که اهل علم و دلسوز کشور هستند
سرخط خبرها

حضور گسترده چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها بیانگر اراده انتخاباتی آن‌ها است

  • کد خبر: ۶۱۷۶۲
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
حضور گسترده چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها بیانگر اراده انتخاباتی آن‌ها است
در شرایطی که نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به دلیل شرایط اقتصادی، در نظر اصولگرایان به معنای شانس بیشتر پیروزی آنان است، به نظر نمی‌رسد که اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ ناامید باشند و به راحتی از کارزار پیش رو کنار بروند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به دلیل شرایط اقتصادی، در نظر اصولگرایان به معنای شانس بیشتر پیروزی آنان است، به نظر نمی‌رسد که اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ ناامید باشند و به راحتی از کارزار پیش رو کنار بروند. حضور مستمر چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها و خطاب قرار دادن جامعه و بخش‌هایی از حاکمیت، مؤید همین نکته است.
 
اصلاح طلبان در شرایط کنونی در حال بررسی چگونگی حضور قدرتمندتر در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب نامزدی واحد با وجاهت اجتماعی خوب هستند. این عزم جدی اصلاح طلبان برای شرکت در انتخابات سبب شده است چهره‌های این جریان به ایده پردازی درباره چرایی و چگونگی حضور در انتخابات، انتخاب نامزد اصلح و تعامل با بخش‌های مختلف جامعه بپردازند و نظرات خود را تئوریزه کنند.


کسب قدرت اصلاح طلبان برای بازگرداندن حق مشارکت در تعیین سرنوشت مردم است

سهیلا جلودارزاده، عضو فراکسیون امید در مجلس دهم، در گفتگو با «برنا» دراین باره که اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات۱۴۰۰ یا رد صلاحیت نامزد مطلوبشان چه شرایطی پیدا می‌کنند، گفت: «امیدوارم به این مسائل نرسد، ولیکن در آن زمان هم شرایط نسبت به شرایط فعلی تفاوتی نخواهد کرد، فقط اینکه آگاهی مردم بیشتر می‌شود و خودشان شرایط را مقایسه می‌کنند.» وی همچنین در پاسخ به اینکه اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات باید به جامعه برگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، گفت: «فرقی نمی‌کند؛ اصلاح طلبان همیشه در جامعه بوده اند. اینکه برای کسب قدرت تلاش می‌کنند برای این است که بتوانند حق مشارکت در تعیین سرنوشت مردم را برگردانند.»


گفتمان اصلاح طلب در مقایسه با اصولگرایی جذابیت‌هایی دارد

جلال میرزایی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در پاسخ به این سؤال که اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات باید به جامعه بازگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، به «برنا» گفت: «امیدوارم اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو موفق شوند. این شیوه خوشایند نیست که ما از الان درباره شکست در رقابتی صحبت کنیم که هنوز به آن ورود نکرده ایم و هنوز رأی گیری نشده و تا انتخابات سه ماه مانده است.
 
تجربه ثابت کرده است جریان اصولگرا برنامه‌ای برای اداره کشور ندارد و این نگرانی جدی وجود دارد که این مسئله از این بدتر شود.» وی همچنین درباره استقبال جوانان از گفتمان اصلاح طلبی گفت: «این گفتمان با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور کمی تضعیف شده، اما اینکه در مقایسه با گفتمان اصولگرایی در چه وضعیتی است، به نظر من هنوز این گفتمان جذابیت‌هایی دارد. باید ببینیم در این سه ماه چه اتفاقاتی می‌افتد و درباره ابهامات، تردید‌ها و تخریب‌ها تا چه میزان می‌توان پاسخ‌های قانع کننده‌ای ارائه کرد.»


نامزد اصلاحات باید سابقه دفاع از حق مردم را داشته باشد

جلال جلالی زاده، فعال سیاسی اصلاح طلب، در ارزیابی خود از نامزد‌های مطرح شده جریان اصلاحات، به «ایسنا» گفت: «نظر دادن دراین باره خیلی سخت است؛ زیرا هر نامزد دارای ویژگی‌های خاص خود است، ولی باید براساس نظرسنجی‌ها پایگاه رأی و جایگاه مردمی هر کاندیدا را ارزیابی کرد؛ زیرا معرفی هر فرد ازسوی جریان اصلاحات موجب رأی آوردن آن فرد نخواهد شد. شاید اصلاح طلبان نتوانند نامزدی جامع الشرایط معرفی کنند و درنتیجه دچار شکست شوند.»
 
وی افزود: «درمجموع من معتقدم افرادی که تاکنون معرفی شده اند در مقایسه با اصلاح طلبانی که سمت دولتی ندارند، شاید همه ویژگی‌هایی که نام بردم ازجمله سابقه دفاع از مردم را نداشته باشند. بااین حال پس از انجام نظرسنجی‌ها و بررسی‌های لازم، اگر اصلاح طلبان بر یک شخص اجماع کردند، باید بر ویژگی‌ها و امتیاز‌هایی تکیه کنند که برای مردم پذیرفتنی باشد؛ زیرا در این دوره از انتخابات این گونه نیست که مردم به هر کس که اصلاح طلبان معرفی کرده اند، رأی دهند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->