گروسی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد است وزیر خارجه اسرائیل: آلمان و ایتالیا از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع بودند سرلشکر شهید غلامعلی رشید که بود؟ اینفوگرافی| توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با عراقچی پیام معاون اول رئیس‌جمهور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اطلاعات سپاه از مردم خواست هرگونه تحرک مشکوک را به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال کنند بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله به تاسیسات نطنز| هیچ خسارت جانی یا آلودگی پرتوی گزارش نشده است (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حسن روحانی: امروز، بیش از همیشه، ایران باید در ۴ عرصه‌ کلیدی، گام‌های استوار بردارد وزیر کشور: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است+ فیلم اینفوگرافی| اقدامات لازم هنگام حمله نظامی پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم + فیلم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است شهادت ۶ دانشمند هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با توجه به حملات اسرائیل، دور ششم مذاکرات برگزار نخواهد شد + فیلم حمله ایران به اسرائیل + فیلم و عکس (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید محمدمهدی طهرانچی که بود؟ حمله رژیم صهیونیستی به ۱۰ نقطه آذربایجان شرقی| ۳ نفر در تبریز به شهادت رسیدند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور گسترده چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها بیانگر اراده انتخاباتی آن‌ها است

  • کد خبر: ۶۱۷۶۲
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
حضور گسترده چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها بیانگر اراده انتخاباتی آن‌ها است
در شرایطی که نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به دلیل شرایط اقتصادی، در نظر اصولگرایان به معنای شانس بیشتر پیروزی آنان است، به نظر نمی‌رسد که اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ ناامید باشند و به راحتی از کارزار پیش رو کنار بروند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از دولت ائتلافی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان به دلیل شرایط اقتصادی، در نظر اصولگرایان به معنای شانس بیشتر پیروزی آنان است، به نظر نمی‌رسد که اصلاح طلبان به انتخابات ۱۴۰۰ ناامید باشند و به راحتی از کارزار پیش رو کنار بروند. حضور مستمر چهره‌های اصلاح طلب در رسانه‌ها و خطاب قرار دادن جامعه و بخش‌هایی از حاکمیت، مؤید همین نکته است.
 
اصلاح طلبان در شرایط کنونی در حال بررسی چگونگی حضور قدرتمندتر در انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب نامزدی واحد با وجاهت اجتماعی خوب هستند. این عزم جدی اصلاح طلبان برای شرکت در انتخابات سبب شده است چهره‌های این جریان به ایده پردازی درباره چرایی و چگونگی حضور در انتخابات، انتخاب نامزد اصلح و تعامل با بخش‌های مختلف جامعه بپردازند و نظرات خود را تئوریزه کنند.


کسب قدرت اصلاح طلبان برای بازگرداندن حق مشارکت در تعیین سرنوشت مردم است

سهیلا جلودارزاده، عضو فراکسیون امید در مجلس دهم، در گفتگو با «برنا» دراین باره که اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات۱۴۰۰ یا رد صلاحیت نامزد مطلوبشان چه شرایطی پیدا می‌کنند، گفت: «امیدوارم به این مسائل نرسد، ولیکن در آن زمان هم شرایط نسبت به شرایط فعلی تفاوتی نخواهد کرد، فقط اینکه آگاهی مردم بیشتر می‌شود و خودشان شرایط را مقایسه می‌کنند.» وی همچنین در پاسخ به اینکه اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات باید به جامعه برگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، گفت: «فرقی نمی‌کند؛ اصلاح طلبان همیشه در جامعه بوده اند. اینکه برای کسب قدرت تلاش می‌کنند برای این است که بتوانند حق مشارکت در تعیین سرنوشت مردم را برگردانند.»


گفتمان اصلاح طلب در مقایسه با اصولگرایی جذابیت‌هایی دارد

جلال میرزایی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در پاسخ به این سؤال که اصلاح طلبان درصورت شکست در انتخابات باید به جامعه بازگردند یا دوباره برای حضور در قدرت تلاش و ائتلاف کنند، به «برنا» گفت: «امیدوارم اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو موفق شوند. این شیوه خوشایند نیست که ما از الان درباره شکست در رقابتی صحبت کنیم که هنوز به آن ورود نکرده ایم و هنوز رأی گیری نشده و تا انتخابات سه ماه مانده است.
 
تجربه ثابت کرده است جریان اصولگرا برنامه‌ای برای اداره کشور ندارد و این نگرانی جدی وجود دارد که این مسئله از این بدتر شود.» وی همچنین درباره استقبال جوانان از گفتمان اصلاح طلبی گفت: «این گفتمان با توجه به مشکلات اقتصادی در کشور کمی تضعیف شده، اما اینکه در مقایسه با گفتمان اصولگرایی در چه وضعیتی است، به نظر من هنوز این گفتمان جذابیت‌هایی دارد. باید ببینیم در این سه ماه چه اتفاقاتی می‌افتد و درباره ابهامات، تردید‌ها و تخریب‌ها تا چه میزان می‌توان پاسخ‌های قانع کننده‌ای ارائه کرد.»


نامزد اصلاحات باید سابقه دفاع از حق مردم را داشته باشد

جلال جلالی زاده، فعال سیاسی اصلاح طلب، در ارزیابی خود از نامزد‌های مطرح شده جریان اصلاحات، به «ایسنا» گفت: «نظر دادن دراین باره خیلی سخت است؛ زیرا هر نامزد دارای ویژگی‌های خاص خود است، ولی باید براساس نظرسنجی‌ها پایگاه رأی و جایگاه مردمی هر کاندیدا را ارزیابی کرد؛ زیرا معرفی هر فرد ازسوی جریان اصلاحات موجب رأی آوردن آن فرد نخواهد شد. شاید اصلاح طلبان نتوانند نامزدی جامع الشرایط معرفی کنند و درنتیجه دچار شکست شوند.»
 
وی افزود: «درمجموع من معتقدم افرادی که تاکنون معرفی شده اند در مقایسه با اصلاح طلبانی که سمت دولتی ندارند، شاید همه ویژگی‌هایی که نام بردم ازجمله سابقه دفاع از مردم را نداشته باشند. بااین حال پس از انجام نظرسنجی‌ها و بررسی‌های لازم، اگر اصلاح طلبان بر یک شخص اجماع کردند، باید بر ویژگی‌ها و امتیاز‌هایی تکیه کنند که برای مردم پذیرفتنی باشد؛ زیرا در این دوره از انتخابات این گونه نیست که مردم به هر کس که اصلاح طلبان معرفی کرده اند، رأی دهند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->